Τα Νέα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (Δεκέμβριος 2017)

Τα Νέα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (Δεκέμβριος 2017)

Αθήνα 13/12/17

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, χαμόγελο και δύναμη τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά.

Κοπή Πίτας 2018

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» έχει τη χαρά και την τιμή να σας καλέσει στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές, στις 12 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στο κέντρο «Narkissos Hall»,  Αγ. Κωνσταντίου 52 και Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 151 24, τηλέφωνο: 210 2138366.

Στην εκδήλωση, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και θα απονεμηθούν τα διπλώματα συμμετοχής στον αγώνα 2017 προκειμένου να σας εκφράσουμε και έμπρακτα τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή σας αλλά και να τονώσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις, κάτι που είναι αναγκαίο για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ΙΔΕΑ του Διεθνούς Συνδέσμου  «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ».

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν του τις σημερινές οικονομικές συνθήκες αποφάσισε να επιδοτήσει την συμμετοχή σας στην εκδήλωση και έτσι η αξία της κάθε πρόσκλησης  να είναι 10 € ανά άτομο.

Με πολύ μεγάλη χαρά περιμένουμε να δούμε τόσο εσάς όσο και τα μέλη της οικογένειας σας από κοντά στις 12.01.2018.

Οι δηλώσεις συμμετοχής σας μπορούν να γίνουν:

στη Γραμματεία του Συνδέσμου, κ. Αλικανιώτη Παναγιώτη (τηλ.: 210 32 23 642)

και στο μέλος του Δ.Σ. κ. Παπασταύρου Χρηστίνα (τηλ. 6943 694523).

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Πολυμέρης Ευάγγελος
Χορηγοί 

Υποστηρικτές 

 

 

Περιγράφεται ως ο πιο δύσκολος αγώνας δρόμου στον κόσμο, το Σπάρταθλον τρέχει πάνω από επαρχιακούς δρόμους και μονοπάτια (συχνά βρέχει κατά τη διάρκεια του αγώνα), διασχίζει αμπελώνες και ελαιώνες, ανεβαίνει απότομες πλαγιές και η πιο προκλητική απ' όλες όταν κατευθύνει τους δρομείς με ανάβαση 1.200 μέτρων και κάθοδο του Παρθένιου Όρους μέσα στην βαθιά νύχτα...

Αυτό είναι το βουνό, που καλύπτεται με βράχια και θάμνους, στην οποία λέγεται ότι ο Φειδιππίδης συνάντησε τον θεό Πάνα...

Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου. Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες.

Downloads

Download now the Spartathlon Apps for mobile devices!

playstore

appstore