Τα Νέα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Τα Νέα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Αθήνα 13/01/17

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, χαμόγελο και δύναμη τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά.
Ακολουθεί ενημέρωση για:
1) Για τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου 2016 για την εκλογή του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2017- 2018 
2) Κοπή Πίτας 2017

Aρχαιρεσίες 23 Νοεμβρίου 2016
Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Νοεμβρίου 2016 εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2017- 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΡΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ- ΤΑΜΙΑΣ ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ ΔΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΗΣ 
ΜΕΛΟΣ ΣΚΕΝΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
   
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ


Κοπή Πίτας 2017
Το Δ.Σ. του Διεθνούς Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» έχει την χαρά και την τιμή να σας καλέσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές, στις 5 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στο κέντρο «Πηνελόπη & Μνηστήρες»,  Βουτάδων 8, Αθήνα 118 54, τηλέφωνο: 210 34 22 886. 

Στην εκδήλωση, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και θα απονεμηθούν τα διπλώματα συμμετοχής στον αγώνα 2016 προκειμένου να σας εκφράσουμε και έμπρακτα τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή σας αλλά και να τονώσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις, κάτι που είναι αναγκαίο για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ΙΔΕΑ του Διεθνούς Συνδέσμου  «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ». 

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν του τις σημερινές οικονομικές συνθήκες αποφάσισε να επιδοτήσει την συμμετοχή σας στην εκδήλωση και έτσι η αξία της κάθε πρόσκλησης  να είναι 10 € ανά άτομο.

Με πολύ μεγάλη χαρά περιμένουμε να δούμε τόσο εσάς όσο και τα μέλη της οικογένειας σας από κοντά στις 05.02.2017. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής σας μπορούν να γίνουν:

στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Κατσιρούμπα Θεόδωρο,
στην Γραμματεία του Συνδέσμου:

στο Γραμματέα, Αλικανιώτη Παναγιώτη (τηλ.: 210 32 23 642)
και 
στην Κα. Σταματοπούλου Ιόλη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κατσιρούμπας Θεόδωρος


Χορηγοί 

Υποστηρικτές 

 

 

Περιγράφεται ως ο πιο δύσκολος αγώνας δρόμου στον κόσμο, το Σπάρταθλον τρέχει πάνω από επαρχιακούς δρόμους και μονοπάτια (συχνά βρέχει κατά τη διάρκεια του αγώνα), διασχίζει αμπελώνες και ελαιώνες, ανεβαίνει απότομες πλαγιές και η πιο προκλητική απ' όλες όταν κατευθύνει τους δρομείς με ανάβαση 1.200 μέτρων και κάθοδο του Παρθένιου Όρους μέσα στην βαθιά νύχτα...

Αυτό είναι το βουνό, που καλύπτεται με βράχια και θάμνους, στην οποία λέγεται ότι ο Φειδιππίδης συνάντησε τον θεό Πάνα...

Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου. Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες.

Downloads

Download now the Spartathlon Apps for mobile devices!

playstore

appstore